Atacantul internaţional croat Nikola Kalinic va continua să joace pentru Hajduk Split până la finalul sezonului, el semnând miercuri un nou contract, pentru suma de un euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nikola Kalinic (35 de ani) nu s-a decis încă să renunţe la cariera de jucător activ. Kalinic şi-a încheiat contractul cu Hajduk Split la finalul lunii iunie 2023, dar după ce a luat o pauză de jumătate de sezon, fostul internaţional croat a revenit la echipa din Split, semnând un contract până la finalul actualului sezon. Contractul prevede că atacantul veteran va primi un salariu simbolic, de un euro pe lună.

Nikola Kalinic are 45 de selecţii şi 15 goluri marcate pentru naţionala Croaţiei, alături de care a devenit vicecampion mondial în 2018.

El a evoluat până acum pentru cluburile Hajduk Split, Blackburn Rovers, Dnipro, AC Fiorentina, AC Milan, Atletico Madrid, AS Roma şi Hellas Verona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.