Primăria municipiului Cluj-Napoca a făcut publică lista sumelor propuse pentru finanţare nerambursabilă în 2021 a activităţilor şi acţiunilor sportive, în total 10 milioane de lei. Un număr de 49 de structuri sportive au cerut finanţare, în sumă totală de peste 26 milioane de lei, însă niciuna nu va primi cât a solicitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit listei publicate de Primăria Cluj-Napoca, cea mai mare sumă solicitată a fost din partea CS Universitatea Cluj, adică 6,7 milioane de lei, iar propunerea autorităţilor este pentru 2,415 milioane de lei.

Urmează în topul solicitărilor FC Universitatea Cluj, cu 4,5 milioane lei cerute şi doar 3,1 milioane lei propuse şi clubul de baschet U BT Cluj, cu 2,5 milioane lei cerute şi propunerea autorităţilor de 1,4 milioane de lei.

Din cele 49 de proiecte depuse de structurile sportive două au fost neeligibile şi unul incomplet.

Toate propunerile publicate de Primăria Cluj-Napoca urmează să fie votate şi aprobate în Consiliul local al municipiului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.