Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, şi-a cerut scuze, după ce marţi seară, la finalul meciului România U21-Malta U21, scor 4-1, a fost auzit cum îl înjura pe Adrian Mutu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, a declarat Stoichiţă, conform frf.ro.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, i-a luat locul selecţionerului Adrian Mutu pe banca de rezerve, la meciul de tineret România - Malta, scor 4-1. Aceasta a fost decizia FRF, după ce la naţionala de tineret s-au înregistrat două cazuri de infectare cu noul coronavirus, fundaşul Alexandru Paşcanu şi un membru al staff-ului. Mutu nu este pozitiv cu Sars-Cov-2.

România a învins, marţi, la Giurgiu, cu scorul de 4-1 (4-0), reprezentativa Maltei, în penultimul meci al tricolorilor "mici" în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021. Tudor Băluţă a fost eliminat, în minutul 34, când a primit al doilea cartonaş galben. România va termina grupa pe locul 2, iar Danemarca, locul I, a obţinut deja calificarea la turneul final.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Danemarca, 25 de puncte (9 meciuri), 2. România, 19 puncte, (9), 3. Ucraina, 10 puncte (8), 4. Finlanda, 10 puncte (9), 5. Irlanda de Nord, 9 puncte (9), 6. Malta, un punct (8).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.