Fundaşul dinamovist Mihai Popescu a terminat perioada de carantină în Scoţia şi s-a alăturat lotului echipei Heart of Midlothian, informează Edinburgh News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferat de la Dinamo, Popescu a fost obligat să stea 14 zile în izolare, din cauza regulilor impuse în Marea Britanie, în urma pandemiei de coronavirus.

El a jucat deja, vineri, 45 de minute, într-un meci amical cu Partick Thistle.

Prietena jucătorului a ajuns două zile mai târziu în Scoţia şi a stat în izolare într-un alt loc, nu împreună cu Mihai Popescu. Ei s-au putut întâlni abia sâmbătă.

"A trebuit să stau doar acasă. Nu puteam ieşi nici măcar după mâncare. Băieţii de la club mi-au adus mâncare şi nici măcar nu m-am putut întâlni cu ei. M-au întâlnit la recepţie cu măştile pe faţă, am luat mâncarea şi m-am întors direct acasă. Nu puteam face nimic. Mi-au trimis un program pentru exerciţii pe bicicleta, stretching, abdomene, flotări, chestii de astea. Dar ce poţi face acasă?", a declarat Popescu.

El îşi doreşte ca echipa lui să obţină promovarea din liga a doua şi sezonul viitor speră să aibă ocazia să joace împotriva lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers.

"Bineînţeles că îl cunosc pe Hagi. Nu am vorbit cu el încă pentru că nu avem încă o relaţie de prietenie, nu ne-am întâlnit", a spus Popescu, care a semnat un contract pe doi ani cu Hearts. 

"Am jucat împotriva lui şi sper să încep să vorbesc cu el pentru că suntem amândoi români şi suntem împreună în Scoţia. Îi voi trimite un mesaj şi poate putem merge să mâncăm sau la o cafea pentru a vorbi despre viaţa de aici. El e de ceva timp aici şi face lucruri bune la Rangers. Sper că se va descurca bine în viitor. Am jucat cu Dinamo împotriva lui şi a echipei echipei tatălui său, Viitorul. Am jucat împotriva lor de multe ori, dar o singură dată împotriva lui Ianis pentru că a mers la Fiorentina şi la alte cluburi. A fost o provocare bună, dar am câştigat, i-am învins cu 1-0. Vreau să promovez cu Hearts pentru a putea juca împotriva lui din nou, în Premiership, sezonul viitor. Am un contract de doi ani aici, în primul să promovăm şi în al doilea să fim în top şase echipe din Scoţia. Oamenii din România îl urmăresc foarte mult pe Hagi. Ei urmăresc tot ce face aici în Scoţia. În presa de acasă, ei scriu dacă face lucruri bune aici. Dacă are un joc prost, nu îl pun într-o poziţie bună în presă. Dar nu ştiu de ce, pentru că joacă bine fiecare meci pentru Rangers. Steven Gerrard nu l-ar alege dacă nu joacă bine. Aş vrea să joc din nou împotriva lui în Scoţia şi să-l bat din nou", a spus jucătorul de 27 de ani.

În prima parte a anului 2019, Mihai Popescu a mai jucat în Scoţia, 21 de partide în total, la St. Mirren, unde a fost împrumutat de Dinamo.

Transferat la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare de la Academia de juniori a clubului Sporting Piteşti, în 2011, Mihai Popescu (27 de ani) a debutat în tricoul alb-roşu la Dinamo 2 şi a mai evoluat în carieră pentru Dinamo Bucureşti, Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.