Jucătoarea Mihaela Buzărnescu a declarat, luni, că este extrem de fericită că a reuşit să câştige primul meci din septembrie 2019, când a fost nevoită să se oprească din cauza unei accidentări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am spart gheaţa!! Primul meci câştigat din septembrie 2019 încoace, când m-am oprit din cauza accidentării. Sunt fericită să fiu din nou în competiţii după ultimele luni de calvar prin care am trecut! Apropiaţii mei ştiu şi mă bucur enorm că m-au ajutat sa trec peste. Orice meci e bine venit pentru mine şi sper să mă sustineţi în continuare şi la bine şi la rău", a scris Buzărnescu pe Facebook.

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, a acces, luni, în turul al doilea al calificărilor pe tabloul principal al Australian Open.

Ea a învins-o, în prima manşă, cu scorul de 6-4, 6-3, pe spaniola Lara Arruabarrena, locul 165 mondial, după un meci de o oră şi 19 minute.

În turul al doilea, Buzărnescu va da piept cu învingătoarea dintre Claire Liu din SUA, locul 218 WTA, şi olandeza Indy de Vroome, locul 195 WTA.

Accederea în manşa secundă a calificărilor este recompensată cu un premiu de 35.000 de dolari australieni (22.200 de euro) şi cu 20 de puncte WTA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.