Forul european de handbal (EHF) a anunţat, vineri seară, că partida din grupa B a Ligii Campionilor, dintre Vipers şi FTC Budapesta (Ungaria) a fost amânat, după ce două jucătoare de la FTC au primit rezultate pozitive la testele făcute în Norvegia. Din grupa B face parte şi CSM Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul era programat sâmbătă, dar a fost amânat, după ce jucătoarele de la FTC au fost supuse testării şi la sosirea în Norvegia, conform protocoalelor medicale din această ţară.

Două jucătoare au primit rezultate pozitive la Covid-19, iar potrivit reglementărilor medicale din Norvegia, sportivele au fost izolate, iar restul echipei este obligată să intre în carantină.

”EHF va rămâne în legătură cu cele două cluburi şi autorităţi şi va coordona stabilireaunei noi date pentru disputarea meciului”, a transmis forul continental.

Şi SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, joi, că are două jucătoare şi antrenorul secund cu rezultate pozitive la Covid-19, însă aceştia nu au făcut deplasarea în Danemarca, unde sâmbătă, de la ora 16.00, SCM va întâlni Odense.

Testarea întregii echipe a fost făcută în România, înaintea plecării.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.