Meciul de handbal feminin din Liga Campionilor, dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi Podravka Koprivnica, a fost amânat, a anunţat joi seară formaţia vâlceană. Partida era programată duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul era programat duminică, în etapa a IV-a a grupei B.

”Întâlnirea dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Podravka, programată în acest weekend, nu se va mai disputa. Partida din cadrul DELO EHF Champions League a fost amânată. Jocul se va disputa la o dată stabilită ulterior”, a transmis echipa vâlceană pe Facebook, fără vreo altă explicaţie.

Nici EHF nu a anunţat oficial amânarea, iar meciul este listat în continuare în programul etapei a IV-a.

SCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat cazuri de coronavirus în lot (jucătoarele Kristina Liscevici, Mireya Gonzalez Alvarez, precum şi antrenorul secund Goran Kurtes), dar nu face referiri la acest motiv pentru amânarea partidei.

SCM Râmnicu Vâlcea ocupă ultimul loc în grupa B, al 8-lea, cu 0 puncte după trei partide disputate, iar Podravka se află pe 5, cu 2 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.