Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, s-a plâns de arbitraje după remiza cu CSM Poli Iaşi, scor 1-1, şi le-a cerut arbitrilor să nu îşi bată joc de el şi de colegii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că a văzut toată lumea de ce nu am câştigat. Nu vă mai bateţi joc de echipa noastră, ajunge! La Viitorul s-a dat uşor penalti, azi s-a dat uşor penalti. Dacă vreţi să daţi titlul unei alte echipe, daţi-l, dar nu vă mai bateţi joc de noi, de echipa noastră. Aşa cum noi suntem suspendaţi, la fel să fie şi arbitrii. S-a văzut azi ce ne avantajează Haţegan. E un arbitru foarte bun, dar la fiecare meci se vorbeşte de CFR. Ajunge! Să fim atenţi la ce se întâmplă înainte de meciuri", a spus Camora la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan.

Au marcat Andrei Cristea ’66 (penalti) pentru gazde şi Ţucudean ‘36 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.