Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 149 WTA, a primit al optulea wildcard de la revenirea pe terenul de tenis după suspendarea de 15 luni pentru dopaj, care a expirat în luna aprilie. Ea a fost invitată acum la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing (2-8 octombrie).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din nefericire pentru ea, Şarapova nu a putut să onoreze multe dintre invitaţiile primite din cauza accidentărilor. Ea jucat cu wild card la Stuttgart, Madrid şi Roma, la această ultimă competiţe suferind o accidentare la piciorul stâng.

Din acest motiv, ea nu a evoluat la Birmingham, pe iarbă, unde de asemenea a fost invitată. A revenit pe teren cu wildcard la Stanford, dar s-a reaccidentat după numai un tur, renunţând apoi şi la următorul turneu la care putea evolua cu invitaţie, Toronto (Rogers Cup). Rusoaica ar putea juca la Cincinnati (14-20 august), tot pe baza unui wild card.

Maria Şarapova a câştigat China Open în 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.