AC Milan – Inter şi Real Madrid – Manchester City sunt semifinalele de anul acesta în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AC Milan şi Inter Milano se vor întâlni în semifinalele Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie. Precedentul duel s-a consumat la ediţia 2002-2003 a competiţiei, când AC Milan s-a calificat în finală după 1-1 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu.

Pentru Inter Milano este prima calificare în semifinalele Ligii Campionilor după 13 ani, mai precis de la ediţie din 2009-2010, atunci când echipa interistă a cucerit trofeul, cu Jose Mourinho antrenor şi cu românul Cristian Chivu în teren.

Real Madrid şi Manchester City s-au mai întâlnit de două ori în semifinalele Ligii Campionilor. Prima oară în sezonul 2015-2016, când Real a mers mai departe după 1-0 la Madrid şi 0-0 în Anglia. A doua oară în sezonul trecut, 2021-2022, când tot madrilenii s-au calificat pentru finală după 3-1 în Spania şi 3-4 la Manchester.

Meciurile tur se vor disputa în zilele de 9 şi 10 mai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.