Federaţia Ucraineană de Fotbal a anunţat, joi, că a ajuns la un acord conform căruia mai mulţi juniori de la echipe din ţara invadată de Rusia sunt plasaţi la academii din Letonia, Ungaria, Croaţia şi Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copii şi echipe de juniori din Kiev, Harkov, Poltava şi Dnipro au plecat deja în Ungaria.

Cu asistenţa federaţiei, juniori de la academia clubului Şahtior au ajuns în siguranţă în Croaţia, iar juniori de la Dinamo Kiev sunt în Ungaria.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

30 de copii cu vârste de 6 până la 16 ani au fost trimişi, împreună cu părinţii lor, în Letonia, la Daugavpils, unde vor studia şi se vor antrena la o şcoală locală de fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.