Cvadrupla campioană olimpică la gimnastică Simone Biles s-a retras, marţi, din finala pe echipe, iar SUA vor continua cu doar trei gimnaste. Biles a invocat o accidentare la sărituri, prima probă în care a concurat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biles a fost notată doar cu 13.766 la sărituri, probă în care a schimbat şi dificultatea evoluţiei, iar apoi s-a retras cu medicii, revenind bandajată la piciorul drept. Gimnasta s-a echipat în trening, alături de coechipierele ei, pe care le-a îmbrăţişat. SUA au continuat în a doua rotaţie la paralele fără Biles.

Retragerea gimnastei din echipa SUA în timpul finalei a fost anunţată de ESPN.

Biles a evoluat ezitant şi sub aşteptări şi în concursul de calificare, însă nu a anunţat că ar suferi din cauza unei probleme de sănătate.

Simone Biles (24 de ani) este cvadruplă campioană olimpică în 2016, cu echipa, la individual-compus, sărituri şi sol.

La JO de la Tokyo, este singura gimnastă care s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate şi în cea la individual-compus, dar rămâne de văzut dacă va mai fi la startul acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.