Antrenorul FC Dinamo, Ionel Gane, a declarat, vineri, că nu vrea să vorbească despre şansele echipei sale de a accede în play-off-ul Ligii I, subliniind însă că ar fi frumos ca dinamoviştii să obţină două victorii consecutive în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ar fi frumos să adunăm două victorii consecutive în campionat. Nu vreau să vorbesc despre play-off pentru că mai sunt foarte multe etape de jucat într-un ritm maraton!.  Am început acest retur cu o victorie, extrem de importantă pentru moralul nostru, pentru încrederea jucătorilor de a aborda următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate de învingători, pentru motivaţia tuturor dinamoviştilor. Mă bucur că echipa a reacţionat pozitiv într-o perioadă dificilă în viaţa clubului. Cu alte cuvinte, este cea mai clară dovadă de caracter a băieţilor noştri!", a declarat Gane, conform site-ului oficial al FC Dinamo.
 
Gane a apreciat că echipa Chindia, adversara din etapa a XVII-a a Ligii I, a reuşit un tur de campionat foarte bun: "Întâlnim un adversar care a reuşit un tur de campionat foarte bun, o echipă pregătită de un prieten şi un fost coechipier, Emil Săndoi. Cu Hermannstadt am avut probleme de lot din diferite motive. Am trecut 19 jucători pe foaie, dintre care 9 pentru regula U21. Încercăm să mai recuperăm o parte din accidentaţi".

FC Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.