Tehnicianul dinamovist Ionel Gane a declarat, sâmbătă, că pentru Dinamo este important să înceapă să câştige puncte încă de la meciul cu Astra Giurgiu, de duminică, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra cu problemele ei, noi cu ale noastre. Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol", a declarat tehnicianul dinamovist pentru site-ul oficial al clubului.
 
7 etape au mai rămas de jucat în acest retur de campionat.
 
Dinamo Bucureşti va disputa patru meciuri în deplasare, cu Astra Giurgiu, FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi CFR Cluj, urmând să joace trei partide pe teren popriu, cu Viitorul Constanţa, FC Argeş şi Academica Clinceni.
 
26 de puncte a adunat Dinamo Bucureşti în Liga 1, 7 victorii, 5 remize şi 11 înfrângeri, golaveraj 23-26.
 
Astra Giurgiu are 25 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.