Antrenorul Ionel Gane a declarat că echipa Dinamo este motivată înainte de derbiul cu FCSB, de miercuri, din Liga I, exprimându-şi însă regretul că fanii nu vor putea fi prezenţi la partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un moment unic în carieră. L-am simţit ca jucător, apoi ca antrenor, ştiu gustul victoriei şi vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzaţională, a fost un meci de poveste! Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivaţi şi încrezători după ultimele etape de campionat", a declarat Gane, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Gane a afirmat că la acest derbi nu contează poziţiile în clasament: "Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziţia din clasament contează mai puţin. Nu există o favorită. Suflarea dinamovistă se pregăteşte de încă un moment istoric, al treilea sold-out consecutiv la un meci fără spectatori în România...Vă daţi seama cum ar fi să le mulţumim printr-o victorie? Suporterii noştri aşteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reuşim un rezultat pozitiv!".

Dinamo va întâlni FCSB, miercuri, de la ora 20.45, în etapa a XXI-a a Ligii I. Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colţescu.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.