Pentru mijlocaşul Astrei Giurgiu, Florin Lovin, finala Cupei României cu FC Voluntari reprezintă ultimul meci al carierei. El a afirmat că probabil va fi extrem de emoţionat, afirmând că şi "bărbaţii plâng câteodată".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este ultimul meci din carieră, nu am jucat niciodată o finală de Cupă, ca în viaţă prima şi ultima impresie contează. Sper să câştigăm mâine. Vreau să trăiesc încă momentele frumoase, nu mă voi mai întâlni cu ele. Am trei copii lşi familia merită să mă aibă alături de ea. Mă uit la Şumi, văd prin ce trece, este o meserie grea, ar trebui apreciată mult mai mult. Este încununarea a doi ani de muncă, trebuie să rămânem doar cu momentele frumoase. Şi bărbaţii plâng câteodată şi nu e ruşine să-şi arate sentimentele", a declarat Lovin.

În vârstă de 35 de ani, Lovin joacă la Astra din 2015. El a mai evoluat la FCM Bacău, Steaua sau Concordia Chiajna.

Portarul Silviu Lung Jr. vrea ca Astra să câştige Cupa României, pentru a se încheia "un cerc perfect". ŢÎi mulţumim pentru cei mai frumoşi doi ani, suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu mâine, ne dorim să câştigăm acest trofeu. Şumi a venit la noi cu o victorie, îmi doresc ca acest cerc să se încheie perfect, cu acelaţi rezultat. Sperăm să-i facem o bucurie lui Şumi", a spus Lung.

Astra Giurgiu joacă, sâmbătă, de la ora 20.45, finala Cupei României cu FC Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.