FC Universitatea Cluj a făcut prima mutare din această pauză competiţională şi l-a transferat pe Ntonalnto Atska de la Politehnica Iaşi, a anunţat clubul din liga secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul albanez cu cetăţenie greacă joacă pe poziţia de mijlocaş defensiv, însă poate fi utilizat şi într-o zonă mai ofensivă. În vârstă de 23 de ani, Ntonalnto Atska a făcut primii paşi în fotbal la echipa greacă AO Simantron, după care a trecut la Ethnikos Filippiadas.

În vara anului 2017, noul jucător al Universităţii a avut primul contact cu fotbalul profesionist, prin transferul la AE Karaiskakis, echipă din al doilea eşalon fotbalistic grec. El a schimbat după un an ţara şi a ajuns la KF Luftëtari, în Albania. Pentru „bluzinjtë”, Ntonalnto a bifat 41 de apariţii în campionatul intern pe parcursul a două sezoane. A înscris un gol şi a contribuit decisiv la alte două reuşite. În stagiunea 2018-2019, acesta a debutat şi în competiţiile europene, în remiza de pe teren propriu a albanezilor, 3-3 cu Entspils, meci din primul tur din preliminariile Europa League.

Înaintea startului actualei ediţii de campionat, Ntonalnto Atska a făcut un pas în cariera sa şi a ajuns în România, la Politehnica Iaşi. A strâns opt prezenţe în Liga 1 pentru alb-albaştrii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.