Croatul Ante Aralica, 24 de ani, 1:90m, a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu FC Hemannstadt, din postura de jucător liber de contract.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acesta evoluează pe postul de vârf de atac şi este cotat pe siteurile de specialitate cu suma 300.000 euro. În prima jumătate de sezon, Ante a evoluat pentru Lokomotiv Plovdiv , în Bulgaria, pentru care a bifat 9 meciuri, 1 gol şi 3 pase de gol, iar în sezonul precedent a câştigat Cupa Bulgariei.
Vârful croat a evoluat inculsiv în cele două partide pe care gruparea de la sud de Dunăre le-a jucat în preliminariile Europa League. Ante Aralica a fost titular în turul 2, într-un meci pe care Lokomotiv Plovdiv l-a pierdut în ultimele minute cu 1-2 cu cei de la Tottenham Hotspur.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
Pe CV-ul lui Ante se mai regăsesc formaţii ca NK Zagreb, Spansko, NK Lokomotiva, NK Lucko, NK Sesvete şi NK Rudes.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.