FC Argeş a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul lui Stephan Leonard Drăghici. Mijlocaşul va evolua la gruparea din Trivale până la sfârşitul acestui sezon competiţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, măsoară 178 cm şi poate evolua atât ca extremă stânga, cât şi extremă dreapta. În 2016, Universitatea Craiova l-a transferat pentru 100.000 de euro de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj, fiind împrumutat mai apoi la Juventus Bucureşti, Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş.
 
În sezonul 2019-2020, Drăghici a evoluat la Gaz Metan Mediaş, bifând 15 meciuri în tricoul ardelenilor. Stephan a jucat cel mai mult la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a adunat 20 de meciuri şi a reuşit şi singurul assist din cariera sa în Liga 1. Tot în ediţia de campionat 2018-2019, tânărul mijlocaş a îmbrăcat şi tricoul Universităţii în 6 partide.
 
Fotbalistul născut pe 30 ianuarie 1998 la Roşiorii de Vede are şi două prezenţe la naţionala Under 21 a României. Drăghici este al 11-lea jucător adus de FC Argeş pentru acest sezon de Liga I. FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei(Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Flavius Croitoru(CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis(Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană, Cephas Malele(UD Oliveirense) şi mijlocaşul Cătălin Barbu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.