Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, luni seară, după victoria cu Chindia, că echipa CFR Cluj suferă la construcţie şi a subliniat că are nevoie de mai multă imprevizibilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă supără că creativitatea pe care o căutam nu putem s-o găsim. Suferim la construcţie, sistematizăm prea mult jocul. E nevoie de mai multă imprevizibilitate, să vedem cum o obţinem, poate aducem un jucător, schimbăm jocul.  Căutăm jucători, conducerea face eforturi să-i găsim, nu-i uşor. Văd că contracandidatele noastre au mijloacele să rezolve aceste meciuri. Important e cum spargi ultimul sector de teren şi să ajungi la finalizare. Din pase e greu, echipa a fost formată după un anumit tipar. Trebuie să fim mai creativi, altfel devii previzibil”, a declarat Edi Iordănescu, conform digisport.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a XX-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Păun, în minutul 52, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un henţ al lui Piţian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.