Echipa de baschet U-Banca Transilvania l-a achiziţionat pe fundaşul american Michael Dixon, în vârstă de 30 de ani, care măsoară 1.85 metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dixon posedă şi cetăţenie gruzină şi a debutat chiar la echipa naţională a Georgiei. Din acest punct de vedere, merită precizată prestaţia sportivului din meciul cu Serbia, din preliminariile FIBA World Cup 2019. În acel joc, Dixon a izbutit nu mai puţin de 36 de puncte şi a adăugat alte 9 pase decisive.

Michael s-a născut pe 1 decembrie 1990 în Kansas City, statul Missouri. A absolvit în 2014 colegiul Memphis, apoi şi-a început cariera internaţională, semnând cu BC Dzūkija din Lituania. Conducătorul de joc a mai evoluat la BC Pieno žvaigždės (Lituania), Nymburk (Cehia), AEK Atena (Grecia), SIG Strasbourg (Franţa), Bahçeşehir Koleji (Turcia) sau Pallacanestro Reggiana (Italia).

În stagiunea precedentă, Mike a bifat prezenţe şi în Basketball Champions League, alături de cehii de la Nymburk. Drept dovadă, el s-a remarcat cu medii de 13.2 puncte, 3.7 pase decisive şi 2.3 recuperări în BCL. În plus, jucând la Nymburk, jucătorul a cucerit titlul de campion al Cehiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.