Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, joi, că are în lot trei cazuri de depistare pozitivă la Covid-19, mai précis jucătoarele Kristina Liscevici, Mireya Gonzalez Alvarez, precum şi antrenorul secund Goran Kurtes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului echipei, handbalistele au repetat testul joi, la o unitate de recoltare diferită, dar acredită, iar rezultatele sunt aşteptate în cursul zilei de vineri.

”Exceptând cele trei persoane depistate pozitiv, întreg lotul de sportive şi stafful au rezultate negative, astfel că antrenamentul din această seară s-a desfăşurat în condiţii normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare bună de sănătate, nu prezintă motive de îngrijorare”, mai transmis oficialii vâlceni.

De asemenea, ei mai precizează că, indiferent de rezultele aşteptate vineri pentru al doilea test, handbalistele nu vor juca în partida de sâmbătă, pe teren propriu, cu Odense Handbold, din etapa secundă a grupei B din Liga Campionilor.

În prima rundă, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, în deplasare, de Brest, cu 28-21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.