Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică, la Sfântu Gheorghe, Cupa şi Supercupa României, după ce a învins formaţia HCDS Constanţa, scor 24-21 (11-10).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medalia de bronz a revenit echipei Politehnica Timişoara, care a dispus, tot duminică, în finala mică, de formaţia CSM Bacău, scor 30-28 (16-13).

Sâmbătă, în prima semifinală a zilei, Dinamo Bucureşti a trecut de CSM Bacău cu scorul de  22-17 (8-7), iar în cea de-a doua, HCDS Constanţa a dispus de Poli Timişoara, scor 24-20 (6-10).

Câştigătoarea Cupei României este, în acelaşi timp, şi deţinătoarea Supercupei României, în urma unei decizii a FR Handbal în actuala situaţie pandemică. 

Meciurile de la Turneul Final Four s-au jucat fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare, şi au fost, totodată, primele primele partide în handbalul masculin intern din ultimele şase luni, precum şi cele care au închis sezonul 2019-2020.

În 2019, Cupa României a revenit echipei Poli Timişoara, iar medalia de bronz formaţiei Dinamo Bucureşti.

La feminin, Cupa României şi, de asemenea, Supercupa, au revenit în acest an echipei SCM Râmnicu Vâlcea, după Turneul Final Four disputat la Bucureşti în urmă cu o săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.