Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, consideră că este imposibil ca Spania să fie privată de posesie într-un meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să o privezi? Nu, este imposibil. Să lupţi cu ea, în acest sector, este posibil. Presing se poate face, dar nu în orice fel. Ei au această capacitate individuală şi colectivă de a ieşi din această presiune. Şi ei au fost foarte eficienţi în propriul lor presing", a spus Dschamps, înaintea finalei Ligii Naţiunilor, potrivit lequipe.fr.

El spune că atmosfera în echipă este bună după ce Franţa a revenit de la 0-2 şi s-a impus în faţa Belgiei, în semifinale.

"Cea mai bună vitamină este victoria. Nu am făcut totul bine, dar ne-am dovedit puterea psihică. Pentru a inversa o situaţie, aceasta presupune o stare de spirit şi un psihic puternice",a spus tehnicianul.

Deschamps spune că nu îi va creşte responsabilităţile defensive lui Paul Pogba după ce Adrien Rabiot a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

"Am primit această veste când ne-am trezit, rezultatul PCR fiind disponibil după opt ore. Evident, aceasta este o veste proastă. Într-o situaţie sanitară care se îmbunătăţeşte zi de zi, ne aminteşte că frica este încă acolo. Nu este un moment plăcut. Când am ajuns la Milano, am efectuat un test antigen, toată lumea a fost negativă. Adrien Rabiot nu va fi acolo, dar am alţi jucători care îl pot înlocui. Nu îi voi creşte responsabilităţile defensive (nr. - lui Pogba). Paul este un mijlocaş complet, are capacitatea de a face diferenţe ofensiv, dar este capabil să fie eficient şi la recuperare", a declarat el.

Finala mare a Ligii Naţiunilor, Spania - Franţa, este programată, duminică, de la ora 21.45, la Milano.

Tot duminică, de la ora 16.00, la Torino, se vor întâni Italia şi Belgia, în finala mică a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.