Atacantul Florin Andone nu va putea juca pentru noua lui echipă, Galatarsaray, în meciul pe care îl va disputa, vineri, pe teren propriu, cu Kasimpasa, în etapa a IV-a a primei ligi din Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana Turciei a anunţat că Andone nu va juca, vineri, deoarece mai are de ispăşit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit, la 24 august, în Premier League.

Florin Andone, atunci la Brighton, a fost eliminat la meciul pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei Southampton, în etapa a treia a campionatului Angliei.

Internaţionalul român a fost suspendat trei jocuri după acea partidă, două meciuri ispăşindu-le deja în Anglia, cu Manchetser City, în campionat, şi cu Bristol Rovers, în Cupa Ligii. Însă a treia partidă de suspendare o va efectua în campionatul turc.

Andone, 25 de ani, a fost împrumutat, la 2 septembrie, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul.

Gruparea turcă va plăti 700.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului român. Acesta are o clauză prin care Galatasaray îl poate transfera definitiv, în 2020, pentru 2.5 milioane de euro.

Potrivit presei turce, Andone primeşte un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.