Cosmin Radu, unul dintre cei mai buni poloişti ai României din ultimii ani, a declarat, pentru News.ro, că 2020 a fost un an deosebit, dar a trăit şi cea mai frumoasă vacanţă din viaţa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A trebuit să ne adaptăm la noile cerinţe, la un nou ritm, la meciuri jucate fără spectatori. La începutul pandemiei campionatul a fost întrerupt, deci am rămas tot aici. Am avut Covid-19 în octombrie, doar simptome de răceală, nu a fost nimic ieşit din comun. Pe durata carantinei, am stat acasă, am descoperit natura, am fost în natură, la mare, la Rijeka, realistic vorbind a fost cea mai frumoasă vacanţă din viaţa mea", a declarat Radu pentru News.ro.

DEOSEBIT este cuvântul care caracterizează anul 2021, în opinia lui Cosmin Radu: "A fost  doar un an deosebit. Acum mă duc doar la bazin şi acasă. Înainte eram obişnuit după meciuri să ies tot timpul. Partea ciudată a fost că nu avut unde să ies".

Cosmin Radu nu are vreo dorinţă specială pentru 2021. "Vreau doar să continui să fac ceea ce îmi place. Eu am şansa să nu muncesc practic, ci să fac doar ce îmi place. Mă voi retrage anul viitor şi aş dori să ajung la federaţie, unde nu ar fi doar muncă, ci, după cum am mai spus, aş face ceea ce îmi place", a mai spus poloistul pentru News.ro.

Cosmin Radu are 39 de ani şi este căpitanul primei reprezentative de polo a României pentru care a jucat în 455 de meciuri şi a marcat peste 800 de goluri.

El joacă la echipa croată HAVK Mladost.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.