Întrebat de cotidianul L’Equipe, mijlocaşul Paul Pogba s-a exprimat enigmatic despre ceea ce s-a petrecut în vestiarul Franţei în pauza meciului cu Belgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă există un videoclip, veţi înţelege. Sper că vom câştiga duminică şi veţi vedea cum s-a simţit. Este o energie pe care nu o pot explica. Va trebui să aşteptăm să vedem asta. Sperăm că vor fi înregistrări cu acel moment", a declarat el.

Kylian Mbappe a povestit şi el despre influenţa discuţiei avute de juctori şi antrenori la pauză în inversarea scorului de 0-2 împotriva Belgiei.

"Am fost conduşi cu 2-0, am intrat rău, dar nu am renunţat. S-au spus lucruri şi ne-am întors cu advăratele intenţii. Am jucat mai sus, am jucat în terenul lor. Eram mai buni la transmiterea balonului, am creat ocazii. Asta ne-a dat speranţă. În cele din urmă, a fost o nebunie totală", a afirmat jucătorul de la PSG.

Vorbind tot despre acel moment, antrenorul Didier Deschamps a declarat că, în afară de el, puţină lume credea că scorul de 0-2 în faţa Belgiei poate fi întors.

Franţa a învins, joi, la Torino, cu scorul 3-2 (0-2), echipa Belgiei şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor.

Au marcat: Carrasco '37, Lukaku '41 / Benzema '62, Mbappe '69 (p), Hernandez '90.

Lukaku a marcat şi în minutul 87, dar golul a fost anulat cu ajutorul VAR pentru ofsaid. Şi penaltiul transformat de Mbappe a fost dictat după ce arbitrul german Daniel Siebert a revăzut reluarea fazei.

În prima semifinală, disputată, miercuri, la Milano, Spania a învins Italia, cu scorul de 2-1.

Finala mare a competiţiei, Spania - Franţa, este programată, duminică, de la ora 21.45, la Milano.

Tot duminică, de la ora 16.00, la Torino, se vor întâni Italia şi Belgia, în finala mică a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.