Mijlocaşul Tudor Băluţă a declarat, sâmbătă seară, că este extrem de bucuros că a reuşit să câştige Cupa României la ultimul său meci la FC Viitorul. El va evolua din sezonul viitor la Brighton, în Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am câştigat un trofeu la ultimul meu meci în tricoul Viitorului. Le mulţumesc băieţilor. Ne aşteptam să fie un meci greu, dar cred că până la urmă fotbalul frumos a câştigat. După aproape cinci ani a fost ultimul meu meci aici şi mă bucur că s-a terminat cu un trofeu. Va fi greu în Premier League, dar ştiu că prin muncă şi seriozitate voi reuşi", a declarat Băluţă la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

Au marcat: Denis Alibec ’41 / Virgil Ghiţă ’76, Eric ‘106

FC Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.