Tehnicianul Anton Petrea a declarat,marţi, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să câştige cu orice preţ meciul cu Dinamo, programat, miercuri, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un derbi, chiar dacă Dinamo nu este în partea superioară a clasamentului. Rivalitatea şi orgoliile fac să fie un derbi şi noi sperăm să ieşim învingători, să-i facem pe fani fericiţi. Noi pregătim fiecare meci la victorie, e un meci de campionat important, pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ. Dinamo este în formă bună, are două victorii în ultimele două partide, am convingerea că arbitrajul va fi foarte bun şi nu va influenţa rezultatul din teren", a declarat Petrea.

El a vorbit şi despre noua achiziţie, Ante Vukusic. ”Mai avem un antrenament astăzi, decidem după dacă Ante Vukusic va face parte din lot şi, după, dacă şi cât va juca. E clar că mi-l doresc cât mai rapid în lotul echipei, dar, aşa cum am mai spus, el nu este pregătit 100%, nu e pus la punct din punct de vedere fizic. E greu de spus dacă vor mai veni jucători. Suntem în discuţii, dar nimic concret", a mai spus Petrea.

FCSB va întâlni Dinamo, miercuri, de la ora 20.45, în etapa a XXI-a a Ligii I. Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.