Viitoarea naţională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia, în luna septembrie, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 a început să îşi planifice meciurile de pregătire. Astfel, primele două partide al tricolorilor Under 21 se cunosc. Aceştia vor întâlni Anglia, pe 3 septembrie, şi Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe teren propriu. Locul de disputare şi ora de începere vor fi stabilite ulterior.

Aşadar, naţionala de tineret a României începe pregătirea pentru EURO 2023 cu reprezentativa similară a Angliei. Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc la EURO 2019, în faza grupelor, în Italia, la Cesena, unde elevii pregătiţi atunci de Mirel Rădoi s-au impus cu 4-2.

La începutul lunii iunie, naţionala de seniori a României va avea şi ea aceeaşi adversari. Tricolorii vor disputa două partide amicale şi vor întâlni Georgia, în ţară, pe 2 iunie, şi Anglia, în deplasare, pe 6 iunie.

Toate partidele selecţionatei Under 21 a României premergătoare EURO 2023 vor putea fi urmărite la TVR 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.