Academica Clinceni a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Thibault Moulin. În vârstă de 31 de ani, francezul are în palmares două titluri de campion cu Legia Varşovia şi încă două trofee ale Cupei Poloniei, respectiv Cupei Greciei cu PAOK.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thibault Moulin a jucat în cariera sa la Caen, Chateauroux, Clermont, Waasland-Beveren, Legia Varşovia, PAOK, Ankaragucu şi Xanthi.

Alături de Legia Varşovia a jucat în Champions League unde a reuşit să şi marcheze. A înscris golul de de 3-2 în partida Legia – Real Madrid (3-3).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Thibault Moulin a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune pentru încă un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.