Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi poliţişti au descins, luni, la sediul Primăriei Târgu Mureş şi la societatea locală de transport ridicând mai multe documente privind contractul de transport local din municipiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că percheziţiile au loc la Serviciul Achiziţii din cadrul Direcţiei Economice a Primăriei din Târgu Mureş, dar şi la Administraţia Domeniului Public.

Potrivit surselor citate, verificările procurorilor anticorupţie ar viza contractul de transport local încheiat la nivelul municipiului, iar percheziţii similare ar fi fost făcute şi la societatea de transport local.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Cosmin Blaga, a confirmat faptul că procurorii DNA se află luni la sediul administraţiei locale solicitând o serie de documente de la Direcţia Economică, însă nu a oferit mai multe detalii despre obiectul verificărilor.

Blaga a spus că reprezentanţii primăriei au pus la dispoziţia procurorilor documentele solicitate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.