Premierul Florin Cîţu a făcut miercuri dimineaţă o vizită de lucru la sediul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cadrul întâlnirii au fost abordate stadiul campaniei de vaccinare şi planificarea acesteia, precum şi calendarul de livrări din perioada următoare a tranşelor de vaccin care revin României”, anunţă Executivul.
 
De asemenea, i-au fost prezentate premierului platforma de programare pentru vaccinare, modul de funcţionare şi interconectare al acesteia şi demersurile realizate de specialiştii IT pentru corectarea eventualelor dificultăţi întâmpinate în procesul de înregistrare a beneficiarilor.

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a declarat recent că nu vor fi sincope în aprovizionarea cu dozele de vaccin anti COVID-19 după ce Pfizer va trimite în această perioadă mai puţine decât anunţase iniţial.

Platforma de înregistrare pentru vaccinare a înregistrat mai multe sincope de funcţionare de la lansare, numeroşi pacienţi reclamând că nu s-au putut înscrie pentru a primi vaccinul anti-COVID.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi după-amiază că peste 340.000 de persoane s-au înscris pentru vaccinare din 15 ianuarie şi până marţi, la ora 10. El a menţionat că s-au înregistrat peste 800 de reacţii comune şi minore la vaccin şi nicio reacţie severă.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.