Prefectura Bucureşti le recomandă cetăţenilor care cer eliberarea paşapoartelor să se prezinte la oricare dintre cele cinci puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bucureşti pentru a evita supraaglomerarea, informând că de la sfârşitul lunii mai a fost prelungit programul de lucru cu publicul la toate ghişeele şi a fost suplimentat personalul prin detaşarea din alte structuri ale MAI. Precizările au loc în contextul în care în ultima perioadă la Serviciul de Paşapoarte sunt cozi interminabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura precizează că Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bucureşti are sedii în Şoseaua Pipera nr. 49 Sector 2, Piaţa  Amzei nr. 13, Sector 1,  str. Ion Tuculescu nr. 42, Sector 3, str. Străduinţei nr. 1, Sector 4 şi str. Virtuţii nr. 1-3, Sector 6, iar pentru a evita supraaglomerarea unora dintre ghişee bucureştenilor li se recomandă să se informeze în prealabil, deoarece se pot prezenta la oricare dintre sediile menţionate.

Foto: Vlad Petreanu / Facebook
Foto: Vlad Petreanu / Facebook

De asemenea, Prefectura spune că de la sfârşitul lunii mai a fost prelungit programul de lucru cu publicul la toate ghişeele şi a fost suplimentat personalul prin detaşarea din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Intern.

În ultimele zile, la Serviciul de Paşapoarte din Pipera au fost cozi interminabile, pe reţelele de socializare circulând fotografii cu sute de oameni care stau la rând chiar şi câte şase ore, unii veniţi încă de la 4.00 dimineaţa.

Foto: Dorin Chioţea / Facebook
Foto: Dorin Chioţea / Facebook

Potrivit epasapoarte.ro, se pot face programări online pentru eliberarea de paşapoarte în Bucureşti doar la punctele din Piaţa Amzei şi cel din Pipera, însă pentru restul lunii iunie mai pot fi făcute rezervări doar după ora 16.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.