Mobilierul dintr-un parc situat în Ploieşti a fost parţial distrus, băncile fiind rupte şi mutate pentru a bloca aleile din locul de promenadă, iar scândurile din componenţa podelei unui foişor au fost desprinse. Firma care se ocupă de domeniul public al oraşului face apel către cei care asistă la astfel de acţiuni să anunţe autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile făcute publice, marţi, de SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti SRL, firmă a Consiliului Local Ploieşti care se ocupă de întreţinerea domeniului public al oraşului, se vede cum mobilierul din parcul amplasat în zona Câineni a fost distrus.

Lemnul băncilor a fost rupt, băncile au fost mutate din locul lor în aşa fel încât  o alee a parcului să fie blocată, iar podeaua unui foişor a fost parţial desprinsă de la locul ei.

Reprezentanţii firmei reclamă că, deşi intervin în mod constant pentru a repara mobilierul distrus de către vandali, actele de vandalism se repetă.

”Echipele societăţii noastre intervin, în permanenţă, pentru repararea elementelor din componenţa mobilierului urban, amplasat pe teritoriul municipiului. Însă aceste activităţi sunt îngreunate de vandalizarea constantă a obiectelor reparate, la scurt timp după finalizarea lucrărilor. Reamintim cetăţenilor faptul că pot sesiza toate aceste acte de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954)”, a transmis SC SGU Ploieşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.