Primarul Capitalei anunţă că trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş au ddcedat ”în condiţii neclare” luni seară şi că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această seară, din nefericire, au decedat în condiţii neclare trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieţi omeneşti au fost pierdute. Prezint condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi”, scrie Nicuşor Dan pe Facevook.
Primarul Capitalei anunţă că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situaţie, fiindcă vinovaţii trebuie identificaţi şi pedepsiţi.
”Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, precizează Nicuşor Dan, adăugând că va reveni cu detalii.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.