Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că femeile care se confruntă cu greutăţi, abuzuri emoţionale sau fizice, gestionarea incorectă a relaţiilor cu copiii, probleme de reintegrare socială beneficiază gratuit de îndrumare psihologică, socială şi de îndrumare juridică, în cadrul Centrului DGASMB de Informare şi Sprijin pentru Femei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Femeile care se confruntă cu greutăţi, abuzuri emoţionale sau fizice, gestionarea incorectă a relaţiilor cu copiii, probleme de reintegrare socială, beneficiază gratuit de îndrumare psihologică, socială şi vocaţională, dar şi de îndrumare juridică, sprijin pentru victimele violenţei, precum şi pentru văduve”, anunţă primarul pe Facebook. 
 
Nicuşor Dan arată că Centrul DGASMB de Informare şi Sprijin pentru Femei este situat în strada Lucreţiu Pătrăşcanu, nr. 17, sector 3, iar programările se pot face la numărul de telefon 0758.047.398.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.