Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, luni, despre autobuzele turistice fără acoperiş, că a înţeles de la STB că este o activitate profitabilă economică, spre deosebire de transportul public. El a mai arătat că preţul biletului este de ordinul a 20-25 de lei şi în urma delegării va fi stabilit de către STB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o activitate pe care o desfăşoară STB, sunt acele autobuze care sunt fără acoperiş în partea superioară. Înţeleg de la STB că este o activitate profitabilă economică, spre deosebire de transportul public, unde ştiţi că subvenţia e mai mare de un miliard de lei pentru municipalitate”, a spus primarul Capitalei.

Nicuşor Dan a arătat că în şedinţa de astăzi este extinderea contractului pentru funcţionare. 

”Ce facem azi este o chestiune procedurală, extindem puţin contractul pe care îl avem între Primărie - ADI şi STB, astfel încât ADI-ul să le poată da licenţe şi ei să poată să funcţioneze”, a explicat Nicuşor Dan. 

Despre traseul acestor autobuze, el a precizat: ”Ce pot să spun e că Municipalitatea nu plăteşte, adică STB spune că este total economic”.

Nicuşor Dan a mai spus că preţul biletului este de ordinul 20-25 de lei şi în urma delegării va fi stabilit de către STB. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.