Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au fost terminate lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mic din Grădina Cişmigiu, iar acum acesta este reumplut cu apă. „Concomitent, reabilităm aleile din parc, am reparat Podul Mare, am modernizat locurile de joacă şi spaţiile destinate căţeilor, am plantat copaci, am reparat instalaţiile de irigaţii şi urmează să schimbăm piesele de mobilier distruse”, a mai spus edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am terminat lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mic din Grădina Cişmigiu, iar acum acesta se reumple cu apă. Concomitent, reabilităm aleile din parc, am reparat Podul Mare, am modernizat locurile de joacă şi spaţiile destinate căţeilor, am plantat copaci, am reparat instalaţiile de irigaţii şi urmează să schimbăm piesele de mobilier distruse”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.