Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat, întrebat despre intervenţiile dificile ale autospecialelor în caz de incendiu în zona Centrul Vechi, că acolo este vorba de respectarea regulamentului în ceea ce priveşte amplasarea teraselor şi de a lăsa culoarea de acces. „O să intrăm, la un moment dat, cu Poliţia Locală”, a adăugat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Da, e vorba de a respecta regulamentul în ceea ce priveşte amplasarea teraselor şi a lăsa culoarele de acces. O să intrăm, la un moment dat, cu Poliţia Locală”, a explicat Nicuşor Dan, dacă are un plan pentru Centrul Vechi, în contextul în care, în luna februarie, spunea că va face o reorganizare pentru a nu mai fi probleme privind intervenţia în caz de incendiu, şi în condiţiile în care week-end-ul trecut autospecialele au intrat greu să stingă un astfel de incendiu în acea zonă, sâmbătă la lansarea „Străzi deschise” 2024.

Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au intervenit, sâmbăta trecută, în Centrul Istoric al municipiului Bucureşti, după a fost constatat că din acoperişul unui imobil se degaja fum. Nu au fost persoane rănite, iar oficialii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat atunci că a fost limitat accesul persoanelor civile în zona de intervenţie. Suprafaţa care a fost afectată de incendiu la nivelul podului şi acoperişului a fost de aproximativ 300 de metri pătraţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.