Peste 2.000 de consumatori din cinci localităţi din judeţul Mureş sunt fără energie electrică după ce mai mulţi copaci sau crengi au căzut peste liniile de electricitate, iar trei trenuri de călători au acumulat întârzieri după ce tronsonul feroviar Deda - Topliţa a fost blocat de arbori cazuţi peste calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Cristian Virag, a declarat, marţi, pentru News.ro, că 2.146 de consumatori din cinci localităţi mureşene sunt

fără energie electrică după ce mai mulţi copaci sau crengi au căzut peste liniile de electricitate, fiind avariate 41 de puncte de transformare.

Virag a spus că avariile sunt în Târgu Mureş, Sângiogiu de Mureş, Acăţari, Corunca şi Bozeni.

Potrivit sursei citate, tot din cauza vremii nefavorabile, tronsonul feroviar Deda - Topliţa a fost blocat timp de peste trei ore de arbori cazuţi peste


calea ferată, iar trei trenuri de călători au acumulat întârzieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.