Angajaţii Uzinei de Vagoane Aiud au intrat joi în grevă, protestând astfel pentru că nu şi-au mai primit salariile de aproximativ trei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au oprit activitatea în cadrul societăţii şi cer autorităţilor să intervină deoarece patronatul societăţii nu doreşte să tranşeze situaţia uzinei, ultimii bani din salarii primindu-i în luna iulie.

Potrivit reprezentanţilor salariaţilor din cadrul uzinei, societatea are aproximativ 60 de angajaţi, iar salariul mediu al acestora este echivalentul salariului minim pe economie.

Uzina de vagoane din Aiud produce piese finite pentru vagoane şi construcţii sudate pentru gări, iar societatea aparţine grupului ”Remarul 16 Februarie” Cluj-Napoca (REFE), o companie care se ocupă cu construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată.

”Remarul” a cumpărat Uzina de Vagoane Aiud de la acţionarul majoritar ”Transferoviar Grup”, pentru 4,2 milioane de lei

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.