Peste 300 de pubele şi containere de plastic care erau depozitate în curtea unei societăţi de salubritate din Alba Iulia au ars, miercuri seară, într-un incendiu care a degajat un nor gros de fum vizibil de la câţiva kilometri distanţă, nefiind însă înregistrate victime, ci doar pagume materiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, un incendiu a izbucnit, miercuri seară, în curtea unei societăţi de salubritate din Alba Iulia, în urma căruia au ars pubele şi containere de plastic pentru depozitarea gunoiului menajer.

Incendiul s-a extins cu repeziciune şi materialul plastic din care sunt fabricate pubele a degajat un nor mare şi dens de fum care era vizibil de la câţiva kilometri distanţă.

La faţa locului, au fost mobilizaţi pompieri militari din cadrul Detaşamentului Alba Iulia care au reuşit să stingă incendiul în aproximativ o jumătate de oră.

În urma incendiului, au ars peste 300 de pubele şi containere de gunoi, însă nu au fost înregistrate victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.