Publicaţia Mundo Deportivo anunţă, luni, că antrenorul Xavi (44 de ani) este deschis la ideea de a rămâne pe banca echipei FC Barcelona în sezonul următor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sătul de critici, tehnicianul a anunţat în ianuarie că va pleca în iunie, cu un an înainte de expirarea contractului.

Însă Joan Laporta, preşedintele clubului, şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-l vedea în continuare pentru încă un sezon. Insistenţa sa pare să fi dat roade.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Continuitatea lui Xavi nu este încă un lucru sigur, dar antrenorul nu mai respinge ideea, chiar dacă nu a făcut niciun comentariu public pe această temă.

Duminică, el a minimalizat din nou subiectul după înfrângerea în faţa celor de la Real Madrid în Clasico. "Nu este momentul să vorbim despre asta", a declarat el într-o conferinţă de presă.

În zilele următoare va avea loc o întâlnire între Xavi, preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste şi directorul sportiv Deco pentru a analiza situaţia.

În ciuda eliminării din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi a perspectivei unui sezon fără titlu, antrenorul ar fi apreciat în mod deosebit sprijinul intern pe care l-a primit în ultimele luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.