Autorităţile din judeţul Sibiu au emis, joi, un mesaj de avertizare, după semnalarea prezenţei unei ursoaice cu doi pui în zona Porumbacu de Sus, în zona turistică cunoscută sub denumirea de Castelul de Lut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Sibiu anunţă, joi, că pe numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalată prezenţa unor urşi pe raza localităţii Porumbacu de Sus, în zona Castelul de Lut, obiectiv turistic destul de căutat.  

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competenţele ISU Sibiu. De asemenea a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localităţii cu privire la prezenţa animalelor în localitate”, a transmis ISU Sibiu.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Mesajul RO-Alert avettizează populaţia asupra faptului că este vorba despre o ursoaică cu doi pui şi cere oamenilor să nu se apropie de animale, să nu încerce să le hrănească şi să nu se fotografieze cu ele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.