Un tânăr de 19 ani a fost lovit de o maşină în timp ce traversa pe o trecere pentru pietoni din Sectorul 4. Accidentul a fost surprins în imagini. Maşina – un taxi – a lovit în plin pietonul care a fost rănit, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că accidentul de circulaţie s-a înregistrat ieri, 22 mai, în jurul orei 19:20 pe str. Luică din âSectorul 4 al Capitalei. Conducătorul unui autovehicul care circula pe str. Luică dinspre bd. Constantin Brâncoveanu către şos. Giurgiului a accidentat un pieton în vârstă de 19 ani angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, anunţă, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că şoferul autovehiculului – un taxi - a fost testat cu aparatele Alcooltest şi DrugTest, rezultatele indicate fiind negative.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere IN REM, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.