Schioarea italiană Sofia Goggia a suferit o accidentare gravă la antrenament, anunţă presa din Peninsulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa italiană susţine că Goggia a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept după o căzătură la Temu (Brescia).

Campioana olimpică la coborâre din 2018 urmează să fie supusă unor teste la Milano în următoarele ore.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Goggia, în vârstă de 31 de ani, conducea în Cupa Mondială la coborâre şi avea două succese în palmares în această iarnă, la Saint-Moritz în super-G şi în coborârea de la Altenmarkt.

Cariera ei a fost deja marcată de numeroase accidentări, inclusiv una la genunchiul drept, care a făcut-o să rateze Campionatele Mondiale din 2021 de la Cortina d'Ampezzo.

În această iarnă, mai multe nume mari din schiul alpin s-au accidentat grav: Marco Schwarz, Alexis Pinturault, Aleksander Aamodt Kilde, Petra Vlhova şi Corinne Suter. Între timp, Mikaela Shiffrin, care s-a accidentat la genunchiul stâng la Cortina d'Ampezzo, pe 26 ianuarie, ar putea reveni în competiţie în zilele următoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.