Venirea pe lume a unui copil este o veste pe cât de binevenită, pe atât de copleşitoare pentru unii părinţi. În timp ce anumite mame fac tot ce pot pentru a fi pregătite în prealabil, altele învaţă din mers şi caută cele mai bune produse pentru pruncii lor odată cu venirea lui pe lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

5 produse de igienă pentru bebeluşi pe care orice părinte trebuie să le deţină

  1. Scutece şi aleze de calitate

Primii paşi în viaţa pruncului sunt cei care nu se uită vreodată. Astfel, probabil primul lucru pe care îl cumpără o mamă este setul de scutece. Există destul de multe oferte pe piaţă, prin urmare ai multe opţiuni la îndemână. De asemenea, dacă plănuieşti să îl iei pe cel mic cu tine în călătorii sau vrei să îi protejezi noul pătuţ de eventualele accidente care se pot întâmplă în timpul schimbării scutecului, poţi achiziţiona şi un set de aleze impermeabile calitative.

Dacă vrei să îţi faci stocul şi te interesează în primul rând calitatea, poţi accesa un magazin medical precum Goldenprotect.ro şi poţi descoperi acolo categoria special dedicată nou născuţilor.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
  1. Şerveţele umede la îndemână

Se spune că în primii 4 ani ai bebeluşului, şerveţelele umede sunt prietenele cele mai bune ale mamelor. Acestea se pot folosi încă din primele zile de viaţă ale sale, iar cele mai recomandate în acest sens sunt şerveţelele fără parfum, coloranţi şi alte asemenea ingrediente. Şerveţelele de acest tip ar trebui să se regăsească în stocul tău în mod permanent.

  1. Hăinuţe din bumbac 100%

Şi hăinuţele de bebeluşi se numără printre primele achiziţii ale mămicilor în devenire. Este drept că majoritatea sunt destul de atrăgătoare şi probabil printre cele mai cumpărate produse. Atenţie însă, există recomandări şi în acest caz, respectiv hăinuţele realizate din bumbac 100%, potrivite pentru pielea sensibilă a celor mici.

  1. Suzete şi biberoane

Suzeta vine ca o alinare pentru prunc, mai ales în primele luni, când încă este în stadiul de acomodare cu lumea exterioară. Biberoanele şi suzetele se numără printre cele mai importante achiziţii făcute de părinţi.

Dacă te gândeşti să îţi refaci stocul personal de astfel de produse, ar trebui să le alegi pe cele cu ambalaj special pentru păstrarea lor în condiţii optime. De asemenea, este recomandat să alegi produsele care permit sterilizarea, fără risc de deteriorare.

  1. Kit de lavaj

Pe lângă produsele mai sus menţionate, te poţi orienta şi către kituri de lavaj. Un asemenea produs este recomandat de medicii pediatri pentru pruncii cu o anumită vârstă şi care au probleme cu respiraţia din cauza mucozităţilor.

Aşadar, acestea sunt câteva recomandări de produse indispensabile pentru pruncii abia veniţi pe lume. Calitatea face diferenţa şi este important să faci alegeri bune, pentru a-i oferi celui mic tot confortul de care are nevoie pentru a creşte armonios.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.