Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja anunţă marţi că acceptă invitaţia Platformei Civice Împreună pentru Centura Verde şi Platformei de Mediu pentru Bucureşti, de a participa la o dezbatere pe tema mediului şi a calităţii vieţii în Bucureşti, exprimându-şi speranţa că şi actualul edil Nicuşor Dan va da curs acestei invitaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am acceptat invitaţia Platformei Civice Împreună pentru Centura Verde şi a Platformei de Mediu pentru Bucureşti la dezbaterea despre mediu şi calitatea vieţii în Bucureşti. Bucureştiul Verde este unul dintre pilonii de bază ai Planului pe care îl propun pentru oraşul nostru. Trebuie să propunem soluţii pentru a avea un Bucureşti cu mult mai puţină poluare, prietenos cu cetăţenii săi şi cu grijă pentru sănătatea lor. Voi vorbi despre soluţiile mele aşa cum am făcut şi până acum”, a scris Burduja pe Facebook.
El afirmă că i-ar plăcea ca Nicuşor Dan să decidă să vină la această dezbatere, mai ales că va fi într-un mediu prietenos, în mijlocul naturii.
”Măcar o plimbare în parc sper să îi placă lui Nicuşor Dan, dacă alte teme sunt prea sensibile”, scrie Burduja.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
El reafimă că va participa la orice dezbatere, oriunde este invitat şi cu orice interlocutor.
”Nu am nimic de ascuns şi voi răspunde cu onestitate la toate întrebările. La finalul zilei, la alegerile din 9 iunie, veţi avea de ales cea mai bună soluţie pentru viitorul oraşului nostru”, declară el.
Principalii canididaţi la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone şi Sebastian Burduja, sunt invitaţi de Platforma Civică Împreună pentru Centura Verde şi de Platforma de Mediu pentru Bucureşti, la o dezbatere având ca teme mediul şi calitatea vieţii în Bucureşti. ”Dezbaterile între candidaţi sunt o chestiune ce ţine de firesc, de normalitate şi de respect faţă de oamenii cărora le cer votul”, argumentează reprezentanţii celor două platforme civice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.