Detroit Pistons a pierdut cu 115-126 în faţa echipei Brooklyn Nets şi a egalat recordul NBA de 26 de înfrângeri consecutive într-un sezon, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa din Detroit se alătură celor de la Cleveland Cavaliers din sezonul 2010-11 şi Philadelphia 76ers din 2013-14, împărţind astfel acum recordul pentru cea mai lungă serie de înfrângeri într-un singur sezon.

"Să pierzi este îngrozitor în această ligă şi am avut parte de multe", a declarat antrenorul lui Pistons, Monty Williams. "Sunt mândru de modul în care ei continuă să lupte în fiecare seară. Băieţii noştri nu vor să facă parte dintr-o serie de înfrângeri sau ceva de genul acesta. Dar în fiecare zi se întorc cu concentrare, determinare şi curaj încercând să câştige un meci".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cea mai lungă serie de înfrângeri din istoria NBA este o serie de 28 de meciuri a celor de la Sixers, repartizate între sezoanele 2014-15 şi 2015-16.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.